Assalamualaikum & Selamat datang ke video blog Kuliah Ustaz Azhar Idrus. Segala puji bagi Allah SWT, Tuhan semesta alam, selawat & salam kepada junjungan besar Nabi Muhammad SAW, kaum keluarga & para sahabatnya. Videoblog ini disusun khusus untuk para peminat kuliah & ceramah Ustaz Azhar Idrus. Semoga anda mendapat ilmu yang bermanfaat daripada videoblog ini, dapat diamalkan & disampaikan kepada keluarga & masyarakat, insyaAllah.

Ya Allah, jika ada pahala dari amalku yang kerdil ini, maka ku hadiahkan kepada Ustaz Azhar Idrus & kaum keluarganya, kepada guru-guruku terutama sekali Guru mursyidku & kepada ibu & ayahku & seluruh anggota keluargaku.

Kuliah Ustaz Azhar Idrus Terbaru 2012 Youtube 16.4.2012

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada anda, terimakasih kerana masih sudi mengunjungi blog yang kerdil ini. Disini saya sertakan video Kuliah Ustaz Azhar Idrus terkini yang dipetik dari siri kuliah kitab Perisai Bagi Mukallaf yang telah diupload ke Youtube pada 16.4.2012. Kuliah ini dah lama, tapi itu tak penting kerana isi kuliah yang penting kita ambil untuk diamalkan dan disampaikan. Terimakasih kepada para uploader yang tak jemu-jemu upload siri Kuliah Ustaz Azhar Idrus ke youtube. Mari kita sama-sama sebarkan video ini untuk kebaikan dunia & akhirat, insyaAllah!